Tijdens de zomervakantie wordt er elke donderdag verzonden en is het met name voor sale orders, erg druk. Houd je daar rekening mee? Met uitzondering van het behang dat zoals gewoonlijk binnen 1-3 werkdagen wordt verzonden!

Afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Over ons

“Als iedereen naar zijn eigen voetafdruk kijkt en een klein steentje bijdraagt aan een gezonde, eerlijke wereld dan zitten we er over een aantal jaar heel anders bij.”

Ik ben Marsha, de trotse moeder van Sam (14) en Abel (10), mijn geweldige kids. Ik zie de wereld graag door een speelse bril, met een open mind en creatieve ideeën. Ik denk graag buiten de kaders en ben altijd klaar voor avontuur. Uit frustratie over de oneerlijkheid in de wereld ontstond mijn verlangen om een fantastisch, duurzaam merk op te zetten, dat uitsluitend eerlijke en duurzame producten gebruikt. Dat was mijn droom toen ik begon met Play at Slaep.

In 2017 begon mijn spannende zoektocht naar de perfecte basis voor mijn slowfashionlabel Play at Slaep. Mijn avontuur begon in het betoverende India en bracht me vervolgens naar het kleurrijke Portugal en Turkije. Uiteindelijk vond ik fijne ateliers om mee samen te werken. We delen dezelfde waarden en samen creëren we nu onze unieke, duurzame items van pure stoffen. Geen chemicaliën, alleen eerlijk gemaakt en GOTS-gecertificeerd. Mijn ultieme wens is om volledig afvalvrij te produceren, zodat we alleen maken wat we echt nodig hebben. Tot nu toe zijn we hier bijna in geslaagd, we recyclen zelfs luxe stoffen van andere merken om onze hemels in stijlvolle zakken te verpakken.

Geïnspireerd door Montessori en Waldorf/Vrijeschool-spelmateriaal, wil ik dat mijn producten veelzijdig kunnen worden gebruikt. Onze oversized doeken zijn niet alleen perfect om je baby in te wikkelen, maar ook geweldig bouwmateriaal voor een fort. Met onze prachtige stoffen kun je de fantasie van kinderen de vrije loop laten. Zo stimuleren we open einde spel en eindeloos speelplezier!

Naast mijn passie voor duurzaamheid en mode, ben ik dol op muziek, uniek design en prachtige architectuur. En ik eet natuurlijk geen dieren, dat past bij mijn levensstijl. Oh, en laten we vooral het dansen niet vergeten! Of ik nu thuis ben, op straat loop of in de trein zit, een dansje kan er altijd wel vanaf. Mijn dochter wordt er soms gek van, maar stiekem vindt ze het ook wel grappig. Mijn tip voor jou? Blijf altijd een beetje spelen! Daar word ik in ieder geval ontzettend blij van!