Play at Slaep verzend wereldwijd binnen 1-3 werkdagen je bestelling, incl ons behang.

Play at Slaep

x

de Artiesten

Aniek Bartels

Illustrator en ontwerper

Aniek Bartels brengt vrolijkheid en kleur in de wereld door haar illustraties voor duurzame kindermerken, lifestyle producten en kinderboeken met een boodschap.
Met een liefde voor dieren, natuur en onze prachtige planeet, vind je vaak een bonte verzameling van dieren in haar werk. Haar motto is dat de wereld meer vrolijkheid en kleur kan gebruiken, en dit weerspiegelt zich duidelijk in haar levendige creaties.

In haar dagelijks leven streeft Aniek naar bewust leven en werkt ze graag samen met merken die haar groene doelen delen. Dit vertaalt zich in producten en projecten die het bewustzijn vergroten en een positief verschil maken.
Buiten haar studio in Hilversum vind je haar vaak wandelend in de natuur, genietend van de schoonheid om haar heen.

Carolien Baudoin

illustrator en fotograaf

Carolien is van meerdere markten thuis. Ze geeft graag vorm aan verhalen door middel van fotografie, persoonlijke illustraties en branding. Haar inspiratie haalt ze uit reizen; nieuwe plekken ontdekken geeft haar de passie die zich uit in haar kleurrijke en vrolijke ontwerpen en prachtige fotografie kunsten.

Carolien heeft twee zoontjes, Ebbe en Meek. 

Lotte Dirks

Illustrator

Lotte vindt haar inspiratie in de weelderige wereld van planten en bloemen. Haar kleurrijke illustraties brengen alledaagse taferelen uit het huis en de tuin tot leven. Lotte´s unieke beelden ontstaan door het samensmelten van en stencildruk techniek met een warm en subtiel kleurenpalet. Haar prachtige illustraties zijn onder andere te vinden in Flow Magazine.

Lotte heeft een zoon en dochter, haar huis is bezaaid met (kinder-)boeken en heeft de allercoolste hond met drie poten. Haar ´hood´ is in designstad Eindhoven. 

Naturel Noord

Illustrator

Kira illustreert onder haar eigen label Naturel Noord haar ontwerpen. Ze houdt van de vrijheid van digitaal creëren, wat haar in staat stelt om overal haar ontwerpen te maken. Ook experimenteert ze graag met verf, inkt, stof en papier. Haar stijl wordt gekenmerkt door verfijnde eenvoud, een vleugje kleur en een scheutje plezier. Perfectie is maar saai (hear! hear!) en vindt schoonheid in kleine gebreken. Kira laat haar passie voor vrolijke kleuren en grove elementen doorschijnen in al haar illustraties. Kira woont tegenwoordig met haar kindjes in Duitsland, maar ze heeft op wel vijf verschillende landen gewoond wat haar een immense hoeveelheid aan inspiratie heeft opgeleverd!

Sabine van Vessem

Illustrator en print designer

Na 12 jaar bij Scotch & Soda koos Sabine in 2016 voor het freelance avontuur als Gaafisch. Sindsdien siert haar handgemaakte esthetiek nationale en internationale merken zoals Crisp Sheets, Love Stories Intimates, en Fabienne Chapot en nu ook Slaep with Me, het zusje van Play at Slaep.

Met een mix van ‘paper-cut’ collages, ecoline en gouache, combineert Sabine verschillende toffe disciplines en stijlen. In het creatieve stadsdeel Amsterdam Noord, waar ook de studio van Play at Slaep zich bevindt, woont Sabine met haar partner en twee kids Loek en Melle waar ze haar passie voor muziek uit in het mixen van platen voor dansfeestjes als DJ.